افتخارآفرینان دوومیدانی دبستان

دانش آموزان دومیدان دبستان پروین اعتصامی در سطح استانی خوش درخشیدند ( خانم شقایق کوچ نژاد – خانم ستایش طیب کران )
کمالی تصریح کرد:باعث افتخار و خوشحالی است که تعامل و یک دلی در جمع دانش آموزان دوومیدانی سطح دبستان وجود دارد و حضور 2 نفر در تیم استانی و کسب رتبه مایه افتخار بنده و کارکنان دبستان است.
مدیردبستان ادامه داد:با توجه به محدودیت مالی و پائین بودن سرانه ورزشی به ویژه دانش آموزی ، دوومیدانی کاران روی سکوها رفته اند که این افتخارآفرینی قابل ستودن می باشد و از زحمات مربی ورزش تقدیر و تشکر نمود و عملکرد ایشان را در سطح دبستان قابل تحسین دانست.
کمالی در پایان این افتخار آفرینی را به دانش آموزان عزیز و خانواده محترمشان تبریک گفت .

IMG ۲۰۱۴۰۴۱۳ ۱۳۴۵۲۱ افتخارآفرینان دوومیدانی دبستان IMG ۲۰۱۴۰۴۱۳ ۱۳۴۵۴۲ افتخارآفرینان دوومیدانی دبستان

یک دیدگاه برای این نوشته

1. شقایق کوچ نژاد می‌گه: