تقدیر و تشکر از مدرسه یاران

واقعا زبان الکن است از زحمات و لطف بیکران انجمن اولیا و مربیان دبستان .به پاس قدردانی از زحمات بی شائبه اعضای انجمن اولیا و مربیان دبستان جناب آقای صادقی و جناب آقای روحی زاده مطلب زیر را تقدیم می داریم :

درودی خالصانه و ارادتی خاضعانه محضر شما که مظهر مهر هستید و از تبار باران، فروغ مهرتان روشنی بخش حریم مهرورزی و ریزش ابر کرامتتان رویش زندگی است.

سلام به شما عزیزانی که با دستان مهربان مأمنی می سازید سرشار از اخلاص ، شما برگزیدگانی که در کلاس ایثار درس سخاوت میدهید ، شما خیرانی که سعادتمندان دنیا و آخرتید ، شما خوبانی که انسانیت را تفسیر می کنید و در صحیفه ی دلهایتان وفاداری و از خود گذشتگی را رقم زده اید. از کمک های شما در زمینه پیگیری دربرف روبی و آماده سازی سیستم گرمایشی مدرسه بر خود می بالیم. درود بیکران بر شما باد.

اهدافتان پایدار و گامهایتان استوار باد
اندیشه تان رفیع و مقامتان منیع باد