جشن ستارگان

مدیریت دبستان با بیان اینکه دانش‌آموزان دبستان در حوزه‌های علمی، پژوهشی، دینی، فرهنگی و هنری دارای جایگاه‌ خوبی در سطح مدرسه و شهرستان هستند، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان دبستان پروین در سال‌های اخیر به طور متوالی رتبه برتر شهرستانی را به خود اختصاص داده‌اند.
مدیر دبستان خانم کمالی با بیان اینکه دانش‌آموزان این مدرسه در بخش پژوهش (طرح جابر) نیز در سطوح شهرستانی موفق عمل کرده اند.
وی در ادامه از برگزاری جشن ستارگان دبستان خبر داد و افزود: این جشن به‌ منظور تجلیل از نخبگان و دارندگان رتبه‌های مدرسه و شهرستانی برگزار می‌شود.
کمالی گفت: تجلیل از دانش‌آموزان حائز رتبه برتر باعث ترغیب و تشویق دیگر دانش‌آموزان برای ارتقای علمی آن‌ها می‌شود.
وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع در راستای گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از تشکیل ستاد دهه فجر برای هرچه بهتر برگزار شدن برنامه‌ها در انتقال آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب به نسل جوان خبر داد.
کمالی گفت: نواختن زنگ انقلاب، عطرافشانی گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان، اجرای مسابقات علمی، فرهنگی و هنری، روایت انقلاب توسط راویان ، پخش سرودهای حماسی و انقلابی در ایام دهه فجر در مدرسه پروین اعتصامی اجرا خواهد شد.
وی حضور منسجم دانش‌آموزان و همکاران محترم آموزشگاه در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن، برگزاری نمایشگاهی از آثار منتخب دانش‌آموزان در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی، حضور دانش‌‌آموزان و فرهنگیان در نماز جمعه با عنوان «یک جمعه با هم» و تجلیل از دانش‌آموزان نخبه علمی پژوهشی را از دیگر برنامه‌های بزرگداشت دهه فجر عنوان کرد.

Photo 0175 جشن ستارگان Photo 0176 جشن ستارگان Photo 0177 جشن ستارگان