حجاب مصونیت است نه محدودیت

کلاسهای آموزشی حجاب با معرفی دانش آموزان محجبه در دبستان پروین اعتصامی شهرستان چالوس برگزار شد.
مدیریت آموزشگاه خانم کمالی اظهار داشت یکی از راه‌های گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه از طریق نهادینه ساختن این موضوع در میان دانش‌آموزان است و یکی از راه‌های گسترش این فرهنگ در میان دانش آموزان برنامه‌های حجاب و عفاف وزارت آموزش و پرورش است. و پیشنهاد می شود طراحی لباس فرم دانش‌آموزی به گونه‌ای که به غیر از مدرسه قابلیت کاربرد در محیط بیرون را داشته باشد از جمله برنامه‌های خوب است.

کمالی می‌گوید: طی مطالعه ای که در مورد حجاب داشتم ظاهرا فرهنگ و ارشاد در حال تهیه زمینه‌ای هست تا پوشش دانش‌آموزان که لزوما باید در قالب لباس فرم در مدارس حاضر شوند با تلفیق لباس‌های بومی و محلی و الزامات حجاب و پوشش اسلامی بازمهندسی شود تا دانش آموزان در رده‌های سنی مختلف با تامین علاقه‌مندی‌های خود به صورت داوطلبانه به رعایت حجاب اقدام کنند.

کمالی درخصوص معرفی الگوهای برتر حجاب به دانش‌آموزان گفت: دخترانی که در مدرسه به لحاظ علمی و هنری برتر هستند و حجاب اسلامی را نیز رعایت می‌کنند، به عنوان برگزیده معرفی می‌کند.

هرچند شورای عالی آموزش و پرورش نیز برای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در مدارس مصوباتی دارد از جمله اینکه لباس دانش‌آموزان باید از نظر دوخت و رنگ ساده و دارای ظاهری آراسته و متناسب با محیط آموزشی و تربیتی مدرسه باشد.دانش آموزان باید علاوه بر استفاده از پوشش مناسب در مدرسه و رفت‌وآمد به مدرسه نیز از لباس و پوشش مناسب و فاقد هرگونه تصویر و نوشته استفاده کنند.لباس دانش آموزان علاوه بر پوشش، نشان وقار و عفاف آنهاست، شکل و دوخت لباس باید با شئون اسلامی متناسب باشد، پوشش دانش‌آموزان دختر شامل چادر، مانتو، شلوار و مقنعه یا مانتو، شلوار و مقنعه است البته باید به دانش آموزان گفت که چادر مناسب‌ترین پوشش است و شایسته است مدارس ضمن رعایت عدم اجبار، دانش آموزان دختر را به استفاده از آن تشویق کنند.

کمالی اشاره داشت که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز درخصوص گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در میان دانش‌آموزان تاکیداتی دارد از جمله اینکه رعایت حجاب، عفاف و پوشش مناسب در تمام مراکز اداری و آموزشی، جلب مشارکت سازنده و اثربخش خانواده‌ها در حفظ، تعمیق و اشاعه حجاب، عفاف و پوشش در میان دانش‌آموزان باید مدنظر باشد همچنین سازوکارهای لازم برای هماهنگی رسانه‌ها و تولیدکنندگان کتب آموزشی، لوازم التحریر و تجهیزات آموزشی و تربیتی در جهت ترویج فرهنگ حجاب و عفاف میان دانش آموزان لحاظ شود.

طراحی و ارائه الگوی لباس و پوشش مناسب، متنوع زیبا مبتنی بر فرهنگ ایرانی- اسلامی برای مربیان، دانش آموزان پسر و دختر در راستای تقویت هویت ایرانی و اسلامی از جمله برنامه‌هایی است که باید به آن توجه کرد.

IMG ۲۰۱۴۱۱۰۸ ۱۰۴۵۳۸ حجاب مصونیت است نه محدودیت IMG ۲۰۱۴۱۱۰۸ ۱۰۴۶۱۵ حجاب مصونیت است نه محدودیت IMG ۲۰۱۴۱۱۰۸ ۱۰۴۷۴۹ حجاب مصونیت است نه محدودیت IMG ۲۰۱۴۱۱۰۸ ۱۱۰۰۲۵ حجاب مصونیت است نه محدودیت