حمایت و کمک خیرین به دبستان پروین اعتصامی ستودنی است

با وجود سرانه اختصاصی ناکافی حمایت و کمک خیرین به دبستان پروین اعتصامی ستودنی است . این افتخار آفرینی را دبستان ، مرهون زحمات بی دریغ انجمن اولیا و مربیان آموزشگاه می داند.
خانم کمالی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های خیرین  و با تشکر و قدردانی از تلاش‌های آنان اظهار داشت: مدرسه کانون عشق، امید و علم است و خیرین پرچم توسعه و ساخت مدارس را در دست دارند و با از خودگذشتگی و ایثار فرهنگ نابی را خلق می‌کنند که موجب تجلی و شکوفایی ارزش‌های والای انسانی می‌شود
وی با اشاره به عدم کفایت سرانه واریزی به مدارس، نقش خیرین در برطرف کردن کمبودهای آموزشی و پرورشی را برجسته و ممتاز دانست.
کمالی تصریح کرد: امروز در شهرستان چالوس به خصوص محدوده ثبت نامی دبستان پروین اعتصامی هیچ دانش‌آموزی وجود ندارد که به خاطر فقر مالی، کمبود مدرسه و امکانات آموزشی از تحصیل باز بماند.
مدیریت دبستان پروین اعتصامی با قدردانی از نعمت بزرگ انقلاب اسلامی، ولایت و خون شهدا خاطر نشان کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی در شهرستان چالوس به خصوص دبستان پروین اعتصامی هر دانش‌آموزی که بخواهد درس بخواند امکانات برایش فراهم شده است هرچند علاقمندی و پیگیری انجمن اولیا و مربیان را در این زمینه نباید نادیده گرفت .
وی اضافه کرد: امروز آموزش و پرورش با همکاری و مشارکت تخصصی و فکری اولیا و مربیان می‌تواند بهترین برنامه‌های آموزشی و تربیتی را اجرا کند هرچند این مهم در رأس برنامه های عوامل اداری و آموزشی دبستان قرار دارد.
کمالی با تأکید بر تقویت رابطه خانه و مدرسه بیان کرد: رسیدن به اهداف تعلیم و تربیت نیازمند همکاری و ارتباط بیشتر اولیا با مدارس است وی یادآور شد: ما امروز باید نسلی را تربیت کنیم که مبنای حرکت آن تعالیم آسمانی قرآن و مکتب اهل بیت باشد چرا که تکیه بر این فرهنگ می‌تواند بسیاری از ضعف‌ها و کاستی‌ها را برطرف کند.

=====================================

با سمه تعالي

مردان خير نخستين كساني هستند كه وارد بهشت مي شوند.         امام محمد باقر (ع)

خيرین ارزشمند ،آقای عابدین پور ،آقای مهندس کاظمی ،آقای مقیمی و آقای مهندس نقیبی

سلام  عليكم  ، شما یار دیار امروزید و یادگار ماندگار فردا.

درودی خالصانه و ارادتی خاضعانه محضر شما که مظهر مهر هستید و از تبار باران، فروغ مهرتان روشنی بخش حریم مهرورزی و ریزش ابر کرامتتان رویش زندگی است.نگاه که خداوند متعال در سپاس از اقدام نيکوکارانه خاندان علي (ع) سوره انسان رانازل کرد. اوج تقدير از عمل خير نيکوکاري.
عمل خيرانديش شما خيرين مدتهاست تلاش خود را براي حمايت ازعلم و دانش گره زده و با اعتقاد عجين گشته . شيوه اي که شعار اول آن حفظ کرامت انساني است .
هرچند هدف اساسي شما ، دميدن اميد به زندگي وفردايي بهتر علمی  و نيز در اختيار گذاشتن کمک هايي است که نيکوکاران بصورت نقدي  و غیر نقدی اهداء مي نمايند.

این لوح سپاس را به شکرانه ی سخاوت و مناعت عالی جنابان در انجام کار خیر، پیشکش محضر ارزشمندتان می نماییم.

توفیق ، قرین اعمال خداپسندانه و مصلحانه ی شما باشد.

کمالی – مدیردبستان دخترانه پروین اعتصامی