روز يلدا به جاي شب يلدا در مدرسه ما

شب يلدا شب خوبي است و همه ما ايراني‌ها آنرا دوست داريم. دور هم جمع مي‌شويم و شادي مي‌كنيم و خوش مي گذرانيم.سفره مخصوص شب يلدا مي اندازيم و در آن هندوانه و انار و ازگيل و شيريني و آجيل مي گذاريم.در مدرسه ما هر سال جشن شب يلدا را روز يلدا برگزار مي‌كنند! چون ما كه نمي‌توانيم شب آخرين روز فصل پاييز دور هم جمع شويم، هر كس هم مي رود در خانه خودش با خانواده‌اش جشن مي‌گيرد.

امسال در جشن يلدا سفره خيلي قشنگي انداختند و در آن به جز همه خوراكي‌ها يك هندوانه عروسکی خوشگل هم گذاشتند.بعد بچه‌هاي مدرسه را چندتا چندتا جمع كردند و عكس يادگاري انداختند،.جشن خوبي با همكاري مربیان برگزار شد.

DSC04006 روز يلدا به جاي شب يلدا در مدرسه ما DSC04012 روز يلدا به جاي شب يلدا در مدرسه ما DSC04021 روز يلدا به جاي شب يلدا در مدرسه ما DSC04022 روز يلدا به جاي شب يلدا در مدرسه ما

یک دیدگاه برای این نوشته

1. معصومه فلاح می‌گه: