مدرسه تا روز چهارشنبه 28 اسفند ماه دایر می باشد

کمالی مدیریت دبستان با بیان اینکه مدرسه تا روز چهارشنبه 28 اسفند ماه دایر می باشد و دانش آموزان باید در کلاسهای درس حضور داشته باشند، افزود: تقویم آموزشی تابع تقویم رسمی کشور است، لذا تعطیللات نوروز امسال دانش آموزان از 29 اسفند آغاز می‌شود.
وی از آموزگاران و اولیای  محترم دانش آموزان خواست تا طبق تقویم آموزشی برنامه‌ریزی کنند، چراکه مدرسه باید تا آخرین روز کاری دایر  و آموزش ادامه داشته باشد.
کمالی تاکید کرد: دانش آموزان از غیبت غیر موجه در روزهای پایانی سال خودداری کنند و خانواده‌ها نیز بر حضور فرزندانشان در مدارس تاکید داشته باشند و به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که به آموزش دانش آموزان لطمه وارد نشود.
به گفته کمالی، همچنین با دانش آموزانی که در روزهای پایانی و نزدیک به تعطیلات غیبت غیرموجه داشته باشد، طبق دستورالعمل انضباطی برخورد می‌شود.