مراسم افتتاحیه جشنواره طرح جابر

مراسم افتتاحیه جشنواره علمی جابربن حیان با حضور مسئولین مدرسه، آموزگاران و دانش‌آموزان شرکت کننده در این جشنواره برگزار شد.لازم به ذکر است که 100 اثر برگزیده از دانش‌آموزان دبستان در تمامی پایه ها در نمایشگاه جابربن حیان دبستان پروین اعتصامی در سالن پژوهش سرابه نمایش درآمده است.
جشنواره علمی جابربن حیان همه ساله در مراحل مختلف آموزشگاهی، منطقه‌ای، استانی و کشوری برگزار می‌شود، که دانش‌آموزان این مدرسه هرساله در این جشنواره حضور داشتند.لازم به ذکر است این نمایشگاه مورد بازدید اولیا و دانش آموزان از سطح شهر نیز قرار گرفته است .
جشنواره علمی جابربن حیان با هدف آشنا کردن دانش‌آموزان با مسائل علمی و افزایش توانایی حل مسئله در دانش‌آموزان برگزار می‌شود.